Jesteśmy na:

   Restauracja

Nasze menu to przede wszystkim symbioza smaku,zapachu i wyglądu dań. Różnorodność. Otwartość na innowacje. Lista potraw, za sprawą szefowej kuchni Magdaleny Sanczenko, przystosowana jest zarówno dla tubylca, jak i obcokrajowca, łasucha i żywieniowego ascety (specjalna rubryka fit), dla dziecka i dorosłego, miłośnika kuchni włoskiej oraz syryjskiej. W poszukiwaniu rozmaitych doznań dla Państwa kubków smakowych nie boimy się sięgać dalej, poza Europę.

Jako jedyni w Gorzowie proponujemy prawdziwe dania arabskie, które przyrządza Amil - kucharz z Syrii. Poprzez projekty kulinarne takie jak np. „Gorzów - 12 smaków” dajemu Państwu okazję do konfrontacji z obcą nam kuchnią i kulturą. Spotkania te odbywają się raz w miesiącu i sięgają od kuchni łemkowskiej, przez cygańską po niemiecką czy angielską. Są one kolejnym dowodem na to, że Łubu Dubu to miejsce otwarte. I nie chodzi tu o przestrzeń czasową pomiędzy 12 rano, a 1 w nocy.