Jesteśmy na:

Restauracja

Warsztaty kulinarno-edukacyjne dla młodzieży

Warsztaty kulinarno-edukacyjne dla młodzieży

Gotowanie jest czymś więcej niż tylko sztuką przyrządzania smacznych posiłków. Dla jednych jest to sposób na odpoczynek i relaks, dla innych okazja do spędzenia czasu z bliskimi, a dla pasjonatów - sposób na życie.

12 smaków

„GORZÓW WIELKOPOLSKI – 12 SMAKÓW” – to projekt, który ma na celu budowanie  i wzmacnianie  wielokulturowej tożsamości miasta Gorzowa Wielkopolskiego za pomocą najbardziej uniwersalnego „języka” – smaku. To właśnie smak, kulinaria, gotowanie – jest nośnikiem tradycji i kultury narodu/grupy etnicznej/mieszkańców regionu, a jednocześnie polem dzielenia się wiedzą, umiejętnościami, doświadczeniami, zwyczajami, w celu wzbogacenia siebie nawzajem. Kuchnia jest miejscem, gdzie karmi się nie tylko potrawami, ale też całą tradycją, wiedzą i kulturą kolejnych pokoleń, które stoją za ich powstaniem. 

Restauracja

Nasze menu to przede wszystkim symbioza smaku,zapachu i wyglądu dań. Różnorodność. Otwartość na innowacje.

Lista potraw, za sprawą szefowej kuchni Magdaleny Sanczenko, przystosowana jest zarówno dla tubylca, jak i obcokrajowca, łasucha i żywieniowego ascety (specjalna rubryka fit), dla dziecka i dorosłego, miłośnika kuchni włoskiej oraz syryjskiej. W poszukiwaniu rozmaitych doznań dla Państwa kubków smakowych nie boimy się sięgać dalej, poza Europę.